Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Hariwang

Kénging Heni Nuraeni Huzein
Dipidangkeun dina lapak 17 Juli 2013 13:08:42

Sajongjonan mah ngahuleung we' mikir na kudu d kumahakeun? Ngetik tipapare'tot loba ku inggis jeung bisi,ari penasaran meni ngagugudag, tapi e'mut cariosan apa saur na teh "batur , mah ngadamel kapal udara..."hayoh tong hariwang ku salah da eta mah fitrahna manusa..."
Der, we'h ngagutrut nulis na buku
"Naha,, cape2 lgsg atuh ketik dinu hape,!"
"Gapte'k apa kedah k warnet heula...!"
Song d asongkeun buku teh kanu jaga warnet
"Sok atu teh d ajar, piraku teu biasa da sakeudik ieuh"
Akhirna e'leh ge'leng tipoporose ge nyanggakeun sadaya-daya

Kahariwang pasti aya wae satungtung nafas msh ke'ne'h aya