Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tarawéhan

Kénging Iwan Ruspendi Sr.
Dipidangkeun dina lapak 17 Juli 2013 12:25:01

Jang Undang saged, kundang sajadah, dibaju koko disamping anyar. Kopéahna bodas nyacas. Babaturanana héran, tara tisasari Undang segut tarawéhan. Biasana apan batur tarawéh, ieu nyeungeut petasan pipir masjid. Malah kungsi dirawat lantaran petasan nu diteundeun na sarungna basa tarawéhan bitu. "Hidayah éta téh deuleu, turutaneun nyaranéh, lain kalah ngageuhgeuykeun," ceuk ajengan Mahmud mireungeuh barudak kalah tingcalengir nempo polah Jang Undang. Geus malem ka-20 Jang Undang tarawéh, hidayah memang turun ka manusa nu dipilih ku Mantenna. Jang Undang daék adan, najan méntana ukur adan Isa. Atuh mangsana tadarus, méh bada taraweh miluan Éstuning robah 180 darajat kalakuanana téh. Taya nu nyangka. Hiji peuting, réngsé adan Isa, Jang Undang ngulapés kapiuhan. Diceucehan, dirarawat, Jang Undang teu sadar-sadar. Teu lila ti harita, ngong Ajengan Mahmud béwara maké spéker, "Innalillahi wainnaillaihi roojiuun...parantos ngantunkeun....."
Jang Undang sahid, euweuh nu eungeuh, inyana diponis dokter yen umurna moal lana alatan panyakitna geus asup stadium tilu.