Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lancar

Kénging Lucky Bachtiar
Dipidangkeun dina lapak 15 Juli 2013 05:06:49

"Kumaha ibuna, budak téh lancar puasana ?" Tanya Ki ustadz ka pamajikanana nu ngora. Enya, ari pamajikan nu kolot mah geus geringan, teu mampuh deui ngajalankeun kawajiban sacara kuduna. Kaasup ngurus anak.

"Alhamdulillah, Abi. Bageur pisan si ujang téh. Sadaya papagah nu janten sepuh ditumut." Walon si wanoja bari ngusapan sirah anak téréna nu geus kelas 1 SMP.

"Nya sukur atuh, naon deui nu diangen-angen ku kolot mah salian ti boga anak nu soleh. Kitu atuh nya, Abi rék ka dayeuh heula. Aya ondangan kultum lumayan loba. Assalamu'alaikum !" Ceuk Ki ustadz.

Wanci jam satu beurang si wanoja indit ka pasar. Tinggal si ujang sorangan di imah. Dirigdig lumpat ka kamar. Ceklék ngonci panto. Kusiwel ngaluarkeun bungkusan tina tasna.

"Ngarah kuat puasa nepika maghrib, ujang kudu dahar heula ayeuna." Gerentes si ujang dibarung ku seuri dina haté.