Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Teu Laas

Kénging Iwan Ruspendi Sr.
Dipidangkeun dina lapak 14 Juli 2013 16:59:16

"Kang, hapunten upami salami ieu abdi teu tiasa mupus asih Akang ka abdi, nu parantos nanceb jero dina ati sanubari. Bongan Akang, harita indit tanpa pamit, ilang tanpa laratan nu nyababkeun abdi gering ngalanglayung. Dugi ka ayeuna.
"Abdi terang, urang tos kasengker ku hukum. Sanaos abdi tos gaduh, keukeuh, émutan mah Akang téh masih kabogoh abdi. Sesah pisan mapalérkeun ieu rasa. Mangtaun-taun dipendem, kalah beuki motah. Sakitu salaki ayeuna pangkat ménak; kepala bagian di kantorna, asihna mah moal tiasa disamikeun sareng asih Akang. Taya hartosna bru dijuru bro dipanto ari haté abdi ngarangrang garing mah. Komo, saprak salaki katohyan salingkuh, rumah tangga téh asa taya hartosna. Ku kituna abdi meredih ka Akang, demi Alloh, abdi kersa diwayuh ku Akang. Tong ngemutan pakaya, moal aya nu bireuk ka Widiningsih SH mah." Galeong, ampir wé nabrak kuta.
"Ulah ngalamun atuh Mang, ngojég téh!" Bati istigfar. Bumi alam asa mongkléng, bingung pipetaeun.