Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tabeuhan Ki Jaji

Kénging Mochamad Ziaulhaq
Dipidangkeun dina lapak 10 Juli 2013 19:22:56

Maturan poé. Nu jumeneng purah nakol kohkol. Tuluy nabeuh bedug, ngalanglaung adan. Halimpu bersih, banget raoseun, tur tarik sorana. Salembur-lembur jaga, areureun. Muru salat, paboro-boro ka masigit.
Cukup sora kohkol jeung takol bedugna, urang lembur geus surti. Khas adan Ki Jaji. Teu maké Toa, ukur ku sora nu kaluar ti haté nyaah ka lemburna.
Jol Toa jeung Ampli. Majar aya téknologi, siga dina TV. salembur paheula-heula. Giliran, siga pasanggiri adan. Masigit jadi sépi. Adan Ki Jaji réa nu ngaganti.
Hiji poé Lebaran. Ki Jaji ka masigit rék adan lohor. Nu ditungguan teu adan waé. Simpé. Ukur nangtung, ngahuleng. Bedugna totos, Kohkolna duka kamana.

*Diinspirasi ku Inda Nugraha Hidayat, incu Ki Jaji.