Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Diskon Kaluron

Kénging Mang Dadan Dania
Dipidangkeun dina lapak 10 Juli 2013 11:15:44

Karѐk ogѐ bebenah rѐk ngagolѐdag deui, indung budak maksa nitah ceramah, cenah ustadna teu sumping bari teu aya iber. Elѐh dѐѐt, maksakeun nyarita dironom ku awѐwѐ salembur. Poѐ ieu ngamimitian Tadarus Fiqhun-Nisa, ѐlmu pikih khusus keur awѐwѐ. Anu dipedar sakumaha jadwal, nyaѐta bab getih jeung susuci, ngeunaan kareseban jeung nifas. Maparkeun teu hѐsѐ jeung teu lila, saparapat jam rѐngsѐ.
Anu riweuh palebah su’al jawab, abong awѐwѐ dina riungan awѐwѐ, tatanya taya tedeng aling-aling. Aya anu nanya kumaha hukumna lamun keur kareseban katanceban; aya ogѐ anu nanya ari tas ngajuru gancang garing keukeuh kudu nungguan opat puluh poѐ atawa aya rѐmisi? Anu kitu mah aya dina buku sual jawab jeung bulughul marom, teu hѐsѐ ngajawab, lancar.
Rѐk dipungkas aya budak awѐwѐ dua puluhan ngacung:
“Ustasdz abdi ngandeg nembe opat sasih, mangkukna kaluron, tiasa henteu dikon?”