Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Hiiih

Kénging Iim Nurhalimahari
Dipidangkeun dina lapak 10 Juli 2013 10:56:58

Nyi Mimin binti Wirdi, hiji istri pinilih ti Cimindi, bibit rimbit ti Cikini. Kiriting, sipit mirip cici Ling Ling, pipi kilimis, biwir ipis, bitis rimbil, imbit girinyih, pingping licin lir lilin. Nyi Mimin widi nitip diri niis di pipir bilik nini Icih. Mikir-mikir ngiring ngirim fiksi mini. Nini Icih bijil ti pipir, "Mimin, jig indit! Giling siki kitri di hilir, di sisi Cibingbin!" Dirigdig, Nyi Mimin indit. Giriwil linggis, pinsil digiwing, pipiti dijingjing. Clik, cicing di sisi Cibingbin. Nyicip-nyicip kiripik kismis ti bi Siti. Mikir... Nihil! Jlig! Jin Iprit nitis. Ngintip nyi Mimin ti gigir pipinding. Hiliwir... Birigidig! Nyi Mimin tiris. Pipinding diilik-ilik, bisi bijil jirim iblis. Biwir nyi Mimin dikir. Cir... pipis. Hiliwing... "Iiiy, jiji! Cikiih istri, binih sihir!" Jin Iprit indit bingbrit. Lir lilir ngimpi, nyi Mimin gigisik, nyiwit birit. Isin disindir binih sihir. Sidik pipis istri lir bir wiski ti Inggris. Hihihi...