Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Modѐren

Kénging Mang Dadan Dania
Dipidangkeun dina lapak 08 Juli 2013 10:14:44

“Timana ari Ujang wayah kieu karѐk balik?”
“Tos mantuan Kang Umri ngahuwa.”
“Har naha jalan deui usahana, cenah ayeuna mah nu hajat tara marakѐ pipiti.”
“Ari Ema, puguh ayeuna mah laku, Kang Umri sanѐs ukur ngadamel bѐsѐk, tapi ogѐ boboko, cѐcѐmpѐh, sareng tѐtѐnong.” jawab budak bari blus ka jamban
“Har, naha saha anu meulina?”
“Saur Kang Umri, Rѐstoran di Bandung ayeuna mah ngaranggo pakakas tina awi, siga urang.” kadѐngѐe jawaban budak awor jeung sora pancuran.
“Ari ieu anu dibungkus kertas ѐrmas naon?”
“Gula arѐn pamasihan Mang Tarhi, tadina mah rѐk nyuhunkeun susurud peueut tapi dipasihan ѐta, sampel pajarkeun tѐh.” jawab budak bari nyampingkeun anduk.
“Apan biasana ogѐ ku baralak dibungkusna”
“Mang Tarhim kamari ditatar di Gedong Satѐ, cenah supaya modѐren, gula tѐh ayeuna mah dibungkusna ku aluminium foil”