Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Surabi Berhadiah

Kénging Mang Dadan Dania
Dipidangkeun dina lapak 07 Juli 2013 08:15:44

Saptu isuk-isuk geus di Balѐdѐsa rѐk ngecap potokopi kartu GAKIN, keur sarat budak daftar ulang ka kelas 2 SMA, lamun teu mawa kopian GAKIN kudu mayar 700 rѐbu. Teu lila di Balѐdѐsa tѐh, langsung kopian GAKIN dianteurkeun ka sakola da sieun kaburu perѐ.
Wanci haneut moyan geus nepi ka imah dunungan, langsung kaprak keprek, gѐgѐroh urut sarapan, misah-misahkeun seuseuheun terus sasapu. Rѐk ngeurihkeun runtah kana bak sampah, budak anu biasa mulungan bungkus plastik jeung rongsokan sajanna geus ngajega di hareupeun dora.
“Ceu ieu geulang,” manahna ngasongkeun geulang emas. Teu pati geda ceuk ijiran paling 5 atawa genep gram, sarua jeung anu dijual basa ngadaftarkeun si Nyai
“Geulang naon ieu tah?”
“Kamari, dina jero surabi pamerѐ Euceu aya geulangan”
“Euh atuh anu tukang surabi ari kitu mah”