Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sakti

Kénging Mang Dadan Dania
Dipidangkeun dina lapak 06 Juli 2013 17:46:31

“Ustad, kuring hayang tobat, rѐk eureun baragajulan tѐh.” si Lѐo anu kaceluk gegedug prѐman pasar nyarita bari mendeko. “Du’akeun kuring sing salamet dunya ahѐrat.”
Teu talangkѐ kuring ngusap sirah Lѐo anu nyu’uh dina lahunan bari mapatkeun du’a kasalametan. Lѐo amitan, kuring jajap nepi ka lawang terus ka masjid muru maghrib.
Teu mangkuk sa jam, rѐngsѐ wiridan di buruan masjid ribut aya nu mawa iber yѐn si Lѐo dirempug di pasar peuntas ku abrulan barudak prѐman sainganana. Inyana tatu parna, dibawa ka rumah sakit.
Ba’da shalat isya maksakeun ngalongok ka rumah sakit, hatѐ teu genah karѐk ogѐ diparancahan langsung aya anu ngagebugan.
Di tѐras rumah sakit ngaliud prѐman babaturan si Lѐo keur ngarobrol.
“Aing kudu ngahajakeun ngadatangan kiyai guru si Lѐo,” salah saurang nyarita bari lajag-lѐjѐg. “Bѐjana mѐmѐh diteunggeulan dijampѐ heula” ngagebeg terus ngarandeg bari hatѐ dagdigdug.
”Edan, dihurup sadolak teu kѐrѐl-kѐrѐl, ukur dalapan las jaitan, nyaan sakti kiyai tѐh”