Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kapercaya

Kénging Iwan Ruspendi Sr.
Dipidangkeun dina lapak 05 Juli 2013 17:55:04

Boga dunungan anyar di kantor teuing ku bageur. Cacakan karek wawuh, kuring geus dipercaya. Cenah mah kuring jalmana jujur. Teuing rekomendasi ti saha. Nu jelas, eusi pesak tara kempleng, sapoe cepe mah kakeupeul, da berehan. Mun nitah barangbeuli, pulangna tara dipenta. Memang, kuring pernah ngadenge yen anjeunna teh kasohor berehan, ka budak yatim deudeuh pisan. Sataun kali tara lali kurban sapi, harianeun ari Lebaran mah. Meh unggal jalma, ceuk paribasana, meunang THR. Omong jalma lain bohong. Karasa bageurna.
Hiji waktu, kuring dipapagahan yen anjeunna rek aya urusan di luar.
"Upami Ibu atawa rekan nu sanes nanya, saurkeun we nuju golf di Mabes. Tong poho nya, ambeh sinkron. Tah ieu duit na amplop pangnrasferkeun ka bank nu biasa. Kabehna 5 juta. Nomer rekeningna aya di jero. Ieu keur maneh..". Senang hate, najan hate gegebegan sieun kanyahoan ku Ibu. Breh ngaran nu rek ditransfer, Andini Putri Rahayu, nyeples ngaran kabogoh kuring!