Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Du’a Sakilometer

Kénging Mang Dadan Dania
Dipidangkeun dina lapak 05 Juli 2013 11:00:46

“Hatur nuhun katampi sodakoh jariyah kanggo masjid Al Barkah ti anu nunggang mobil B 11 DA, Jazaakumullahu bi khoѐr,” Mobil dibesѐt nyiap toronton satilu-tilu, terus nyisi sabab di hareup aya beus nyuruntul. “anu badѐ kasab sing tinekanan, sing aya rejekina,” gigi dioper kana dua, jalan mimiti netek bari malitek. “Anu badѐ mulih sing dugi kalawan salamet patepang sareng garwa sareng murangkalih,” Gilek mobil ngagiwar ka katuhu, di kѐnca aya motor nyerepet miheulaan. “Bilih aya anu masih lalajangan mugia sing ѐnggal mendak jodona” Mobil narikan deui sabab manggih pudunan.
“Sabaraha bieu ngalungan duit kana ayakan?”
“Dua rѐbu.”
“Mokaha, du’a na meuni sakilometer.”
Mobil dilaunan, reg eureun pas handapeun lampu beureum
“Assalam lѐkum, Bos bagi kanggo munggah Bos,...” aya sora ngurihit ti gigireun beulah katuhu. Leungeun ngarongkong eusi koropak dina dashboard, terus diponcorkeun tina sela-sela kaca jandѐla.
“Anjing !!! Ceban euyyy!”