Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Balik Ka Purwadaksi …

Kénging Apoedy Sarah Ihsan
Dipidangkeun dina lapak 04 Juli 2013 14:48:56

Hujan ngaririncik. Can peuting teuing. Karék jam 19.30. Payung dicekel pageuh. Rét deui ka tukang. Jiga aya nu nuturkeun. Ngarandeg. “Saha?” Euweuh nu nembalan. Panona ngulincer. Ukur sora paralak cihujan nu maturan. Lebah gang sempit. Deg, ratug jajantung. Aya nu ngajanteng dituntung gang. Isukna, ramé dina unggal koran. “Wartawati diperkosa…!” Tukang koran nawarkeun dagangana. Di hiji rohangan, aya nu keur diperekpek ku pertanyaan. “Anjeun salingkuh?” Can kebat dijawab, geus kaluar deui omongan. “Anjeun gé, pan ngarasakeun ngeunahna?” Ceuk hiji sora bari seuri sinis. Ukur sora lambak nu awor dina dada. Laju séah angin nu mimitina laun narikan. Jadi angin puyuh. Rohangan burakrakan. Nu ngainterogasi kabawa angin. Sup, kana palangkakan. Rohangan simpé….*