Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Baralik Ti Panyabaan

Kénging Yayan Supriatna
Dipidangkeun dina lapak 03 Juli 2013 10:13:59

“Pada marakayangan, diuudag dosa baé. Kitu margina sim kuring séja mondok di ieu padépokan. Mugia Mama kersa nampi”, pokna éta lalaki sanggeus medar lalakon hirupna, tukang ngaleungitkeun jalma-jalma anu ditarato. Geus aya lima urang, malahan ieu lalaki kaabus salahsaurang komendan. Pétrus !
Bruh-bréh lalakon hirup mangpuluh-puluh taun ka tukang. Lantaran maranéhna kula leuleuweungan, nyingkahan motahna kahirupan dunya. Welasan taun ngalakonan hirup anu pohara sunina. Tatapa.
“Bagéa..Kaka, ulah nyebat Mama pan urang sapantaran. Cekap akang atawa aka baé !”
Kahayang mah ngarangkul ngeun masih aya kapaur. Jubah nu tara leupas, munian sakujur awak kula anu cacat. Rangsak ku tatu balas ngahapusan tato.