Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ps

Kénging Jordan Kurniawan
Dipidangkeun dina lapak 01 Juli 2013 23:31:55

Indungna mah geus daékeun. Boro-boro taun hareup. Masing bulan isuk ogé hayu, cenah. Asal nyaah, tanggung jawab dunya akhérat, bisa narima kaayaan manéhna, randa boga anak hiji. Manéhna ridho dipihukum ku kuring. Ngan, budakna, kéhéd téh. Orowodol, olo-olo. Geus puguh kuring mah teu bisa maén PS. Ieu, hantem wé, digugusur ka tengah imah. Kudu maén PS. Pajarkeun téh, “Kalo Om bisa ngalahin saya, baru boléh nikah sama Mamah!” Atuh, unggal maén, karesepna téh maénbal, kuring teu weléh dikékéak. “Payah nih si Om, katanya bobotoh Pérsib. Maén PS aja nggak bisa!” Indungna sarua deuih. Kahayang kuring mah cik atuh jiwir budak téh. Ulah kitu, kituh. Teu sopan. Kapan PS-na ogé meunang meuli kuring. Jeung euweuh kabosen wé deuih. Unggal apél. Kudu maén PS. Teu bisa henteu. Ari pok téh témbal indungna kumaha? “Kalahin atuh, Kang. Kan kalo menang nanti saya ajak Akang main Kungfu di kamar!” Alah, ieung, kalah saruana gening.