Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Surat Légitimasi

Kénging Iwan Ruspendi Sr.
Dipidangkeun dina lapak 29 Juni 2013 19:48:13

Ti imah mah isuk-isuk berangkat téh. Maksudna ambéh loba waktu jang niiskeun pikir. Ambéh lancar migawe UAS. Dihareupeun panto gerbang, Pa Sodikin katara méré intruksi.
"Yang merasa masih punya urusan dengan TU, harap memisahkan diri!".
Kapaksa kuring milu misah, rumasa boga tunggakan SPP 2 bulan. Tadina kuring moal datang ka sakola. Tapi ema ngajujurung. Lahaola bae majarkeun téh. Hiji-hiji siswa nu misah ditalék. Réréana meunang panyentak duméh duit SPP dipaké jajan.
"Pa, si Dédi kalangkung tah,"
Kuring ukur imut ketir. Laju muru rohang kelas bari mawa surat légitimasi. Surat keur sarat milu ujian, anu kudu ditebus dina waktu dua poé. Ku cara ngalunasan SPP.
"Untung manéh budak calakan, teu kacarék kawas urang," ceuk Omo nu sarua meunang surat nu sarua.