Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Stop

Kénging Lucky Bachtiar
Dipidangkeun dina lapak 26 Juni 2013 23:00:22

Kangaranan mayar puasa karasa leuwih beurat batan puasa ragem nalika Ramadan. Kitu nu karasa ku Ceu Emay. Komo puasana ngalalu da kabeurangan saur.

Jam 10 beurang inyana ngarasa nahnay. Katurug katutuh meunang tugas maturan tamu ka jero pabrik. Padahal di jero pabrik téh teu lugina. Sora mesin, bau gemuk, bau oli, hawa panas ngelekeb, éstu nyampur nyangsara awak. Komo pikeun nu teu biasa siga inyana tur keur puasa.

Késang ngoprot, titingalian rada ranyay, tapi Ceu Emay nguat-nguat diri. Beuki kasiksa barang ti kajauhan ningali aya karyawan ngaleguk cai sagelas tina dispenser. Inyana bati neureuy ciduh ngalawan tuhureun.

Dilakonan mah teu burung anjog ka wanci buka. Harita Ceu Emay kakara pisan nepi ka imah. Geuwat nyokot cai nginum. Biwir gelas paantel jeung biwirna. Sarot-roteun rék nginum tapi ngadadak leungeunna eureun. Tikorona tetep tuhureun teu kararaban cai. Halabhab tur lapar salilana. Kituna mah kusabab fikmin ieu teu diteruskeun.