Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Golombrang

Kénging Lucky Bachtiar
Dipidangkeun dina lapak 21 Juni 2013 00:29:12

"Harga-harga cenah geus naraék, nya ?" Tanya Selly.
"Cenah mah kitu. Kamari pabeubeurang dunungan urang kukulutus. Boh nu lalaki sumawonna nu awéwé mah." Walon Metty.
"Nya pasti kana kituna. Subagé papada awéwé, tangtu urang ngarti pisan kumaha héséna ngajeujeuh-jeujeuh rejeki nu teu sabaraha." Selly ngaenyakeun.

Nu duaan carengkat, terus ngalénghoy kaluar imah, muru ka patamanan. Didinya geus loba jalma nu arulin pasosoré. Aya nu ngasuh budak, nu maca koran, nu ngalamun, nu paguneman, nu ngadéngékeun lalaguan tina hapé, jeung sajabana. Ramé pikaresepeun.

Poé ngadadak angkeub, teu lila paralak hujan, atuh jalma-jalma geuwat marulang ka imahna séwang-séwangan. Selly jeung Metty reuwas. Rikat duanana lumpat sakalumpat-lampet. Gajleng-gajleng ngariuhan di garasi. Melly ngadupak kaléng kosong nu disimpen kurang merenah nepika ngagolombrang. Rekét aya nu mukakeun panto. Saurang budak awéwé nyampeurkeun. Barang ningali anak dununganna ngadeukeutan, Selly jeung Metty mapag. Terus ngaléndéan kana sukuna.

"Selly, Metty !" Budak awéwé ngagentra. "Éooong... éooong... !" Nu duaan ampir bareng némbalan.