Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Gambar ManÉhna

Kénging Dewi Ratna Damayanti
Dipidangkeun dina lapak 19 Juni 2013 08:23:08

Naha bet kitu-kitu teuing ka uing téh? Beuki lila asa beuki ngantep. Ngahajakeun. Kacida. Heueuh ngarti. Uing mah lain manéhna. Teu pantes dipikanyaah dipikabogoh ku manéh. Ngahuleng nempokeun manéh nu beuki mijah. Napel-napelkeun gambar manéhna di mana-mana. Di kamar. Di patengahan. Dina eunteung. Dina panto dapur. Ningker di saban tempat. Ngabesétan haté nu geus bohak. Uing dikepung gambar. Naék kana suhunan. Gambar-gambar terus ngudag, tingcakakak. Hayang ngababétkeun uing ka handap. Beuki remek jajantung. Euweuh deui nu dilakonan. Ukur cindekul dina suhunan. Hayang notogkeun manéh. Tapi naha uing bakal paéh?