Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Bonsai Pinunjul

Kénging Lucky Bachtiar
Dipidangkeun dina lapak 18 Juni 2013 00:25:14

"Pinunjul I Pasanggiri Bonsai 2013 nyaéta... Bapa... Dasep !" Ceuk pamidang acara. Hadirin keprok, samalah aya nu susuitan sagala. Kabéh sapuk samiuk, nganggap pantes lamun Pa Dasep meunang pangajén nu pangluhurna. Sang pinunjul imut, kitu deui pamajikanna nu lintuh bayuhyuh. Bari jeung nyekelan kana taktak salakina, éta wanoja ngagorowok, "Yes, yes, yes... oyeee !"

Sanggeus acara lekasan, Pa Dasep diwawancara ku para wartawan. Salah saurangna nalék, "Apa kiat-kiat Anda dalam memelihara bonsai hingga bisa mendapat juara I ?"

Pa Dasep ngajawab, "Sederhana saja. Asal istri saya mau mengalami kegemukan, maka bonsai berkualitas akan lahir dari tangan saya. Hehehe."

Para wartawan olohok. Saméméh disusul tepus ku pananya séjén, gura-giru Pa Dasep indit. Nyusul pamajikanna nu miang tiheula ka super market. Sanggeus panggih pamajikanna nyarita, "Atuh ayeuna mah jatah mamih nya. Piraku dianggo nyéboran bonsai waé." Bari rét kana karanjang balanjaan. Didinya aya "Slimming Tea" sapuluh dus.