Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Pélét

Kénging Jordan Kurniawan
Dipidangkeun dina lapak 17 Juni 2013 14:36:00

Boro-boro batur, indung sorangan ogé tepi ka gogodeg, nempo salaki kuring siga kitu mah. Enya, geus cakemong, begung, ceking téh, teu tanggung jawab deuih. Pék wé geura, geus lima taun tara ngabayuan. Pagawéan saré wé jeung saré. Awéwé mana anu kuat dikitukeun? “Boa, dipélét meureun manéh téh, Onin?” Ceuk si Mamah, harita, basa kuring balik digawé. Asa kaingetan. Ti heula kungsi manggihan keretas salambar dina lokétna. Ciuman kélékna mun keur saré, Kadé, sapeuting ogé ulah tepi ka kaliwat. Boa, enya kitu, kuring téh dipélét? Pédah wé meni unggal peuting nyiuman kélék téh. “Simpén wé ieu isim, dina luhur panto. Sina kalangkungan ku si Aa. Mun raray si Aa katingal ku Néng siga monyét. Berarti Néng keuna ku pélét” Ceuk si Mama, sanggeus ngasongkeun keretas. Isukna. Unggal ngaliwat kana lawang panto, bener wé beungeut salaki téh robah. Asa beuki kasép, beuki gagah. Atuh, boro-boro kélék, masing diciuman saawak-awak ogé kuring daék.