Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lain Ti Pasar

Kénging Lucky Bachtiar
Dipidangkeun dina lapak 17 Juni 2013 03:38:43

Lalangit, méja, korsi, téhel, jandéla, hordéng, jeung sakabéh nu aya di rohangan éta rapih beresih. Selengseng bau goréng lélé. Atuh juragan Juha ngagelenyu. Pokna, "Alah ieu mah pangabeuki Bapa. Hayu atuh ibuna, yeuh mantu urang parantos nyayogikeun !"

Sapiri umpi balakécrakan. Juragan Juha jiga mamayu, nepika goréng lélé téh ditambulan. Néng Tika minantuna ngarasa sugema. Asakanna kapaké, ti mimiti angeun lodéh, pais suung, goréng lélé, nepika rujak cuka.

Juragan Juha jalma apik kacida. Inyana moal daék dahar di tempat nu kurang beresih. Tapi sipat kituna téh rikip pisan disidem. Kabeneranna jarang pisan inyana lunta jauh tur kudu dahar di sambarang tempat.

"Néng, ka pasar caket kitu tidieu. Kénging lélé sagala." Juragan Juha muka wangkongan. Minantuna ngajawab, "Sanés ti pasar. Ti balong nu tebih kalangkungan ku urang téa tadi." Rét ka salakina, "Kang Arman nu ngagaleuhna gé, Pa."

Juragan Juha melengek. Inget kénéh pisan yén di salah sahiji juru balong tadi aya pacilingan.