Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Beda

Kénging Iim Nurhalimahari
Dipidangkeun dina lapak 16 Juni 2013 21:18:33

Geus 6 taun teu panggih jeung Reza, saprak lulus SMA. Manehna kuliah ka UI, tuluy meunang beasiswa ka Ustrali. Les, tara aya iber deui. Aya beja ti uwana, cenah Reza geus rengse kuliah, tur rek libur di lembur. Inget jaman sakola, mindeng paduduaan jeung Reza. Da meureun kuring nu pangdeukeutna. Aslina Reza mah urang Jakarta, cenah kolotna tugas ka Amerika, nya Reza dititipkeun di uwana. Reza jadi idola di sakola. Pinter, bageur, kasep, dangdanan ngota, jangkung, bodas, sipit kawantu turunan cina. Kungsi harita, kuring lah-lahan wakca, nepikeun rasa. Tapi Reza ukur imut bari ngarerema, cenah leuwih mentingkeun sakola.Ayeuna aya beja Reza datang, kuring pangheulana nganjang. Di pakarangan nyampak awewe-lalaki keur paduduaan. Teg! Sigana Reza mawa pasangan. "Reza!" Ngalieuk duanana. Reza pangling kacida. Rupana beda, nu akur ukur sipitna. Manehna teu nembal, kalah ngalieuk ka mojang gigireuna. Nyi mojang imut, "Efi, ya?" Kuring kerung. Nyi mojang nangtung "Kan ini aku, ih, Reza tea."