Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Catetan Haté

Kénging Yayan Supriatna
Dipidangkeun dina lapak 16 Juni 2013 19:49:30

Chang Kai Shek Memorial Hall-Taipé
Musim dingin, teu karasa tiris. Bungangang kabungah. “Wo ai ni”, pok téh kedal tina rasa nu geus teu katadah. Mudal. “Wo yé ai,” tembalna halon bari laju tungkul. Teu wani nangkeup cara baheula, ukur ngadekkeun leugeuna kana dada kula. Beuki bogoh baé basa manéhna ngarungkup awak sampulurna anu ngeplak. Hanteu boléklak najan hawa Méi – September pohara panasna.
Najan ukur ngaliwatan sora, kabayang Ema reumbay cimata kabagja basa kula ménta disusulan sagancangna. “Cuang jual baé kébo, kapanan Ema jeung Abah kudu jeung Babah Liong kadinyana,”

-Taiwan, Desember 1992-