Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kuring Nu Lebur

Kénging Lucky Bachtiar
Dipidangkeun dina lapak 16 Juni 2013 02:24:45

Kuring diwadahan kana gelas, regot diinum ku Kang A nepika kari satengah. Gura-giru inyana ngahudangkeun anak pamajikanna. Sabada kumpul pangacian, nu harudang téh geuwat bebenah. Barang-barang nu kaangkat kabéh diangkut ka loténg. Nyakitu, tengah peuting éta kaayaan ngadadak campuh. Di jero jeung di luar imah.

Pet listrik paéh. Kadéngé sora manusa pating corowok. Sawaréh nepika sasambat ka Allah. Kang A rikat. Inyana nyiapkeun batré aya kana limana. Kucuprak-kucuprak ngajugjug kaluar imah. Batré dihurungkeun terus dibikeun ka tatangga-tatanggana nu paciweuh.

Teu lila kuring laput. Pacampur jeung sagala rupa kokotor. Lebur ngahiji katut batur sajinis nu umpalan bobolokot. Ngeueum wewengkon nu gegek ku wangunan jeung manusa. Lumayan lila, aya kana tilu poéna.

"Anjeun mah kumaha waé jalanna bakal nepi ka laut. Ngan teuing nanasiban kuring saparakanca ieu mangké kumaha. Jadi runtah wé meureun." Ceuk kelom geulis ka kuring. Jas, dasi, sapatu, tipi, lipstik, wig, katut nu séjénna ngarangkleung lalumengis.