Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Mujarab

Kénging Lucky Bachtiar
Dipidangkeun dina lapak 15 Juni 2013 18:24:48

Angin puyuh lilimbungan ngaruksak sagala anu kateumbrag. Kenténg imah rabeng, pacilingan-pacilingan rubuh, tatangkalan badag rarungkad, gundukan-gundukan runtah mancawura, atuh jalma-jalma ogé teu kurang nu pating solontod, samalah nepika labuh nyuksruk.

Ti kajauhan Néng Intan paromanna pias ningali kaayaan nu sakitu rohakana. Inyana téh karék balik ti dayeuh. Nya kudu ngaliwatan lembur éta da euweuh deui jalan. Gas mobil ditarikkan. "Lembur ieu katarajang angin puyuh. Kuring kudu geuwat nepi ka imah." Gerentesna.

Néng Intan markir mobilna hareupeun imah, angin puyuh nuturkeun wangun nu teu wareg ngarogahala lembur sabeulah. Geuwat éta wanoja ngabedega bari ngacungkeun hiji bungkusan leutik kelir konéng. Angin puyuh dadak sakala ngaleungit. Néng Intan ngarénghap.

"Duh naha lain ti tatadi dicobaan diacungkeun di lembur sabeulah. Hadéna ku kuring can diinum mangsa di dayeuh." Gerentes Néng Intan bari ngasupkeun deui jamu "Tolak Angin" kana sakuna.