Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tukang Ngaduk

Kénging Iwan Ruspendi Sr.
Dipidangkeun dina lapak 12 Juni 2013 20:02:02

"Hey, ari ngaduk sing bener, ieu baju urang kotor kieu keuna semen!"
"Punten Neng, teu dihaja.."
Ukur kutuk gendeng, arek menta ganti rugi ka jinisna, karunya, kacipta pangala buburuh ngaduk teu sabaraha. Tukang ngaduk mamandapan bari balaham-belehem mireungeuh nu kajibregan budak sakola.
"Wios raksukanana ku abdi diseuseuh.."
"Teu sudi teuing..!"
Saprak harita, ku aneh, pipikiran inget wae ka tukang ngaduk, nyawang kana sorot panonna nu iuh. Tukang ngaduk bawa ti mana Pa Suta teh? Ahirna kuring jadi resep ngahajakeun liwat lebah buruan imah Pa Suta. Hayang nempo nu liuh teuteupna. Tapi Ituna kawas nu api lain, matak panasaran. Jual mahal pisan!
Hiji poe balik sakola, imah tatangga Pa Suta rame ku alat nagara. Cenah mah nyerek teroris nu ngontrak di eta imah. Kuring nu rek ngaliwat ka dinya dihulag ku anggota densus.
"Hey, kamu jangan lewat ke..ih, geuning Eneng.."
Sarua kasima, ka anu nyekel pigeulang leungeun, si tukang ngaduk kajajaden.