Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ranggaék Méméh Tandukan

Kénging Lia Zahra Aulia
Dipidangkeun dina lapak 12 Juni 2013 09:34:56

“Kiwari nuju sibuk kagiatan naon, Jeng?” saurang répoter tumanya ka artis célé.
“Nembé uih promotour keliling Éropah.”
“Kamana wungkul?”
“Hamburg, Petersburg sareng Johanesburg”
“Johanesburg?”
“Muhun, pokona nu sing sarwa Burg mah dipapay.” Si artis meni jiga heueuh.
“Nguping wartos, Jeng surna badé nyalon. Kanggé dapil mana?”
“Teu tebih, di Johny Andrean Blok M,” pokna
“Oh.. “ reporter gagaro teu ateul. Kagok borontok, disambung ku pananya, “ Upami kapilih badé milih komisi sabaraha?”
“Milih nu umum wé, biasa komisi 10%,” pokna polostomo.
Répoter gegelendeng. Heuh! dasar ceuleupeung. Jaka Sembung mawa golok. Kuminter diheulakeun, ngartina kapandeurian. Kieu geuning calon kawé opat mah, payusna dirijek..dirijek..dirijek ajah!!.