Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Registrasi Buku Tamu

Kénging Rukmana Ranudiana
Dipidangkeun dina lapak 12 Juni 2013 06:01:13

Acara "PASANGGIRI RATU KABAYA", buku tamu teh pinuh ku ngaran anu make sebutan Nona, disingket Nn. Da wanoja gadis wungkul. Dina kolom usia aya nu nulis 17 taun nepi ka 27 taun. Pirajeunan sabot bongoh, kuring macaan identitasna dina buku tamu eta. "Ieu yeuh nu panggeulisna", gerentes hate. Da kabayang eta tamu teh, Nn. Lie Siong Nay...Amoy nu Nyunda pisan. Keur anteng kitu, kuring ngarenjag! Aya tamu datang, gancang diasongkeun buku tamu teh, bari tanggah ningali tamu eta. Geuning ieu tamu teh geus kolot pisan. Manehna nulis: Nn. Monalisa Beretty, terus nulis dina kolom usia...65 taun! Ah kuring ngomong sorangan da moal ngartieun Basa Sunda: "Naha beda yeuh bule teh, kolot tapi masih keneh geulis". Naha ari celengkeung teh manehna bisa ngomong Sunda: "Ujang, Nn. eta teh singketan Nini-nini!"