Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Registrasi Buku Tamu

Kénging Rukmana Ranudiana
Dipidangkeun dina lapak 12 Juni 2013 03:45:42

Da meureun ieu teh acara panglawungan nonoman wanoja "PASANGGIRI RATU KABAYA", dina daftar teh pinuh ku ngaran anu make sebutan nona. Pokona serba make sebutan nona dina awal ngaran-ngaranna, para tamu undangan teh. Teu saeutik cukup ku disingket jadi Nn. Misalna Nn. Minawati, Nn. Sukaesih, Nn. Nurliani, Nn. Anggelina, Nn. Berty Huwae, Nn. Lie Siong Nay. Rata-rata dina kolom usia aya nu nulis 17 taun nepi ka 27 taun. Kuring lalaki, pirajeunan mun keur bongoh mah macaan identitasna dina buku tamu eta.

"Ieu yeuh nu panggeulisna", gerentes dina jero hate,uleng anteng da kabayangkeun keneh eta tamu teh...bener panggeulisna, Nn. Lie Siong Nay. Amoy nu Nyunda pisan. Keur anteng kitu, kuring ngarenjag! Buku tamu eta nepi ka ampir ragrag. Da aya anu datang, gancang diasongkeun bari tanggah ningali tamu eta. Kuring reuwas deui, ngagebeg... Geuning ieu tamu teh geus kolot pisan. Manehna nulis: Nn. Monalisa Beretty. Terus nuliskeun umurna... 65 taun! Ah, kuring ngomong sorangan da moal ngartieun Basa Sunda:"Naha ieu beda yeuh bule teh, kolot tapi masih keneh geulis?". Kuring reuwas deui bae,lantaran ari celengkeun teh manehna bisa ngomong Sunda: "Ujang, Nn. eta teh singketan Nini-nini!"