Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Salah Ngagentra

Kénging Lucky Bachtiar
Dipidangkeun dina lapak 11 Juni 2013 02:02:36

Éta wanoja ngeunteung. Katingali jelas kalangkang beungeut nu sakitu geulisna. Teu perlu deui digambarkeun ku réka basa sastra. Ceuk bohongna, tong boro papada manusa nu meunteun, dalah widadari ogé bakal muji kana kageulisanna.

"Ieu kitu nu disebut narsis téh. Aing bogoh ka kalangkang sorangan bakating ku geulis. Ngan ulah wé ngalaman siga Narcissus. Perlaya alatan bogoh kana kakasépan kalangkang sorangan." Kitu gerentesna.

Kérékét panto aya nu ngadorong. Suster duaan asup. Pok salah saurang nyarita ka anu keur ngeunteung.

"Nini, ngiring yu. Urang tuang heula parantos siang."

Wanoja nu keur ngeunteung cengkat. Kaca eunteung dibantingkeun nepika peupeus mancawura. Gantawang sorana dengér.

"Aing lain nini-nini deuleu. Aing artis. Naha teu neuleu maranéh, haaah !!!"

Kaayaan di salah sahiji rohangan rumah sakit jiwa éta ngadadak campuh. Si nini lolongséran bari teu eureun-eureun nyarékan ka para suster.

"Duh cilaka. Kuring poho nyebut nini bieu." Ceuk suster anu tadi nyebut nini ka si wanoja nu memang geus kolot pisan.