Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Cekleuk

Kénging Lucky Bachtiar
Dipidangkeun dina lapak 10 Juni 2013 10:06:07

Bah Sarta ngadaweung pasosoré. Gap kana galéndo, camuil-camuil. Terus ngaregot cikopi pait. Camuil-camuil kana bala-bala jeung céngék. Cekleuk... cekleuk... !

"Baku ari geus sisidueun téh !" Inyana kukulutus sorangan.

Rentang-rentang jang Dulah nyampeurkeun. Sanggeus deukeut pok nyarita : "Bah cing... cekleuk... ménta cai. Abdi... cekleuk... sisidueun."

"Har geuningan sarua. Sugan téh... cekleuk... abah waé nu sisidueun téh. Jig atuh ka dapur. Sakalian pangnyokotkeun cai... cekleuk... asak hérang keur abah." Walon bah Sarta.

Calageur sisidueunna sanggeus nginum mah. Tidinya duanana ragot maén catur. Laku nu geus ngabaku saban pasosoré. Lamun teu catur nya ngabako.

Hapé jang Dullah disada, ringtone kacapi suling harus naker. Atuh geuwat diangkat.

"Halo, assalamu'alaikum kang haji." Jang Dullah ngabagéakeun nu nelepon.

"Wa'alaikum salam, jang Dulah. Kumaha... cekleuk... cageur ? Akang hayang... cekleuk... panggih isukan lamun... cekleuk... bisa mah." Jawab nu nelepon.