Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Jadul

Kénging Lia Zahra Aulia
Dipidangkeun dina lapak 10 Juni 2013 08:31:50

Rekééét! Panto gudang urut leuit dibuka. Selengseng bau hapeuk nerekab. Neuteup sakuriling. Ramat lancah garumantung di unggal pojok rohangan. Singkal wuluku, étém, salang, rancatan, kolotok, teu incah, masih maranti di tempat asalna. Kekebul tingarudat kasorot cahaya nu seselendep ‘na bilik kohok. Liang maneuh pangliwatan beurit. Kardus ukuran badag gigireun lisung kai, metet ku majalah, novél jeung kasét pita jadul. Variasi, Aktuil, Panjimas, Mangle, jsb. Gap kana Aktuil. Coverna Uriah Heep. Aya carnyam Remy Silado, Orexas? Anjriiit! Aya ti baheulana geuning. Blak! Muka Mangle no. 643. Bréh carpon Godi Suwarna. Kalangkangkang Budah. Tulisanna barolong ku rinyuh. “Cai ngagolak motah. Ti tengah situ tingsuruwuk indung lambak neumbagan bendungan. Brah! Tambakan bendungan rempag. Cai Ngamukna beuki edan bareng jeung gelebugna angin puyuh nu nebak teuing ti mana.” “Bulan ngorejat kabetak sora ngaguruh. Guludug salah mangsa nyamberan budah ombak. Langit disimbut ku indung peuting pulas getih.” Surealis. Ekspresif. Asik. Carpon gue banget.