Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tina HatÉ Kana LÉtah

Kénging Lucky Bachtiar
Dipidangkeun dina lapak 08 Juni 2013 05:00:27

Jang Karim ngalimed. Enya, inyana lain jalma nu hésé narima kadaharan. Salila kasebut halal mah dahar naon waé daék. Ngan kiwari keur aya saeutik masalah dina su'al dahar.

Rarabi kakara sabulan, létah jang Karim siga can bisa adaptasi jeung asakan nyi Marni. Ari hareupeun jinisna mah inyana nyandiwara, dahar api-api ponyo. Ukur ka indungna jang Karim balaka.

"Ngeunah henteu pasakanna, Jang ?" Bi Kayah nanya.
"Puguh Ma, raos pisan. Sugema abdi upami si nyai tiasa masak sapertos kieu." Témbal jang Karim.
"Deudeuh anaking, apanan geus tilu poé noron ieu manéh téh ngadahar pasakan si nyai. Da lain ema nu masak. Tanya tuh adi manéh bisi teu percaya mah." Ceuk bi Kayah.

Jang Karim ngahuleng. Geus tilu poé ieu saban balik digawé inyana teu langsung ka imah, tapi nyimpang heula ménta dahar ka indung. Haténa ngagerentes :

"Lamun almarhum bapa teu ngawasiatkeun, da moal daék aing kawin ka nyi Marni."