Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Avatar Pamungkas

Kénging Lia Zahra Aulia
Dipidangkeun dina lapak 07 Juni 2013 16:31:59

Utun inji, babar tanpa yuga ning guha garba éwé santosa. Sinangling gumebyar gilang gumilang. Komara tinembus jabaning wiati. Cahya gugupay ngawé-ngawé. Ngeundeuk-ngeundeuk sidrah. Ngondang manglaksa paksi. Ber! Ber! Haliber! Bala duruwiksa liman Sang Nata Abrahah. Duratmaka agawé lumampah cidra. Blag-blug labuh perlaya. Jumerit parat madhab papat jazirah. Tompér opat dasawarsa. Bumi Pertiwi kabulen simpé. Jep sirep tan pangrungu. Dua cahaya kembar, Sang Guru Tabligh miwah Turanggatéja dumeuheus kahonjuk Sang Pinilih. Tutas sawatara gunem kalam nafsi. Ber!Ber! Haliber. Sang Pinilih tunggang Turanggatéja tuméka ning Bumi Al-Aqsa. Sholat dua rakaat. Lumaju ing jomantara. Langit lapis pitu nyingray. Humatur bagéa sumping Jungjunan Avatar Pamungkas.

(Raraga miéling Isra’ Mi’raj)