Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ujian Ii

Kénging Laskar Sunda
Dipidangkeun dina lapak 07 Juni 2013 09:36:36

Jempling pisan ayeuna, taya nu ngobrol, kabéh caricing, dariuk anténg nagutrut dina kertas salambar, Keur ujian.
Badru salasa hiji mahasiswa nu didieu téh. Meni anteng pisan Badru ngagutrut bari siga nu ngeukeupan kertasna. Beuheung Badru siga nu beurat dilieukkeun, usik saeutik pangawas dédéhém, lieuk saeutik dédéhém deui, lengo deui pangawas dédéhémna leuwih tarik. Pokona beuheung nu gunana keur luak-lieuk gé asa teu kapaké ayeuna mah, kudu tungkul wé bari leungeun kudu gutret waé kana kertas salambar.
“Sst, sst!” Badru ngisarat ngageroan nu diuk dina bangku sabeulahna.
Lieuk seutik-seutik nu digeroan, kakara 0,00007 derajat rék ngalieuk.
“Ehm, ntos Badru?” pangawas dédéhém bari nanya.
“Héhé, teu acan pa” Badru murungkut bari seuri éra.
Taya sora deui, saking jemplingna sora pulpén nu ngagésrék kana kertas gé kadéngé.
“Sst, sst!” Badru ngageroan deui nu diuk gigireunana.
“Ehm, Badru!” pangawas rada sangar.
“Badé nambut tipe-x pa”ceuk Badru bari leungeunna ngaleper nyokot tipe-x tina bangku sabeulahna.