Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ajaran Sesat

Kénging Dado Tisna
Dipidangkeun dina lapak 06 Juni 2013 23:48:23

Hiji waktu Bono ngajak kuring dahar di imahna jeung keluargana. Cenah mah keluargana teh penganut ajaran sesat nu sok ngadahar daging jelema.

Kuring wawanohan jeung keluargana, bageur pisan, someah, euweuh tanda-tanda yen keluargana teh penganut ajaran sesat.

Kuring jeung keluargana geus ngarumpul. Tuluy datang hidangan penutupna, nyeta steak bakar. “aduh boa ieu daging jelema tea kitu, jadi hariweusweus kieu” gerentes kuring dina hate.

Dina hareupeun irung geus nyampak daging tea. Dikeureutan dagingna, bari jeung asa-asa, tuluy dihuapkeun “aeh lain daging jelema gening, beda ieu mah daging sapi”. Kuring ngarasa tenang gening nu didahar teh lain daging jelema.