Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Mariksa Ujian

Kénging Lugiena De
Dipidangkeun dina lapak 06 Juni 2013 00:27:41

Mun kongang mah da hayang méré peunteun sing goréng ka si éta téh. Malah sina tong naék sakalian. Lantaran pikasebeleunana teu katulungan. Remen pisan nyieun gara-gara. Béda jeung ka guru-guru nu séjén. Duka geus sabaraha kali ku kuring disenghor, tug ka dihukumna pisan. Éstuning taya euihna. Ari nu matak hémeng, unggal ujian sidik peunteunna alus waé. Teu kaharti. Atuh sok tara jadi hayang méré peunteun leutik téh. Ayeuna gé barang bréh keretas ujian si éta, haté mah geus miheulaan ngéwa. Tapi teu bisa majar kumaha, tuluy baé dipariksa. Bagian pilihan ganda mah bener kabéh. Ngan lebah mariksa éséy, tarang tuluy kerung. Tina lima soal anu diujikeun, nu dijawab ngan hiji. Teuing nu mana. Ngan eusina teu nyambung jeung patalékan. “Aqu suka sama bapak. Knapa Bapak nggak ngerti-ngerti?!” Leng ngahuleng sakedapan. Garo-garo teu ateul. Sing sumpahna, teu nyangka nepi ka dinya! Horéng… Tapi saterusna nyéh seuri. “Tulus siah méré peunteun goréng téh!” ceuk gerentes haté.