Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Play Station

Kénging Laskar Sunda
Dipidangkeun dina lapak 05 Juni 2013 18:28:50

Wanci sareupna, langit mendung pihujan gédéeun. nyi Éméh ngiclik néangan budakna nu ti isuk can balik, mapayan ka unggal imah batur sapaulinan budakna.
Datang ka imah Tédi teu apaleun, nanya ka Énggar, tara ulin jeung anakna deui ceunah ayeuna mah, datang ka imah Entis, “tadi beurang mah ulin bareng tapi duka kamana ayeuna mah.” Kabéh imah babaturana imeut dipapay, angger budak nu ditéangan teu burung katimu jeung euweuh nu apaleun dimana budakna.
reumbay cimata, teu apal kumaha deui nu kudu dipilampahna.
“sugan aya nu nyulik? Bisi cilaka teu kanyahoan, bisi palid kabawa caah” réa sangkaan dina haté nyi Éméh.
“ka kapala désa waé lah, kudu dilaporkeun ieu mah”. gerentes haténa.
Kakara gé nyi Éméh rék leumpang sababaraha léngkah, gerrr téh kadéngé sora budak sareuri di hiji imah.
bray panto imah muka sorangan, katémbong budakna keur nyekel stik PS bari melong kana TV.