Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Nyamuni

Kénging Dewi Ratna Damayanti
Dipidangkeun dina lapak 04 Juni 2013 19:37:30

Rap, dasi dipasangkeun dina kerah kaméjana. Dangdak-déngdék. Ditatap, diusap. Rapih. Pantes. " Atos Mah, cekap. Nuhun bageur." Celengok kana tarang. Gep, nangkeup pageuh bangun deudeuh. "Papah nyaah ka Mamah." Ngaharéwos dina cepil. Kuring ukur imut bari ngararasakeun liuh socana. Soca nu ngajadikeun kuring ragrag kanyaah ka anjeunna. Soca nu ngajadikeun kuring unggeuk basa anjeunna narosan. "Gusti, tong pisahkeun abdi sareng anjeunna," gerentes haté basa mobil ngaléong ninggalkeun pakarangan. Kirilik. Sora sms disada. Klik, dibuka. "Haram jadah! Naha euweuh lalaki séjén nu bisa diganggu ku sia? Naha geus teu laku ka jajaka atawa duda tepi ka ngarebut salaki aing?"