Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Jelegur

Kénging Lucky Bachtiar
Dipidangkeun dina lapak 03 Juni 2013 13:59:33

Jelegur, bom ngabeledag di wahana parkir. Bom skala gedé. Balukarna parna pisan. Témbok pada rubuh, cor beton luhur wangunan bengkah ngaburulu, mobil-mobil ancur paburisat, haseup hideung ngelun gugumpalan. Teu antaré lila seuneu ngabebela di sababaraha jumplukan bangké mobil. Wangunan sabudeureunna ngageter, loba kaca nu peupeus. jalma-jalma pating kocéak bubar katawuran.

Lima jam ti harita, hapé Pa Tarmed disada.

"Halo Med, ieu akang. Pamajikan manéh kapiuhan. Si Amar tiwas, milu jadi korban bom. Wartana aya di koran. Kakara saminggu gawé didinya jadi juru parkir. Rék ngabéjaan yén éta budak geus digawé, hapé manéh paéh waé. Akang rék ka Jakarta... beletrak !... halo... halo...". Sambungan pegat.

Pa Tarmed ngalumburuk, hapé murag tina panyekelna. Awak leuleus satulang sandi, teu puguh rarasaan, bumi asa muter. Kabayang beungeut anakna anu cikal, Jang Amar. Budak nu soleh tur pikanya'aheun. Tina juru panonna aya nu ngalémbéréh. Lima jam nu kaliwat, inyana nu mencét remote bom.