Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Harianeun

Kénging Lucky Bachtiar
Dipidangkeun dina lapak 02 Juni 2013 14:43:03

Lamun teu meunang lotré, pimanaeun Kang Sarkam lugina kawas ayeuna. Kasab ukur satpam komplek, nya saméméhna mah cukup keur dahar gé geus untung. Kiwari robah kaayaan inyana, éstu ceuyah ku pakaya dunya.

"Eureun heula, pir. Kuring rék ngaroris nu digarawé, meungpeung kaliwatan." Ceuk Kang Sarkam. Supirna geus apal. Atuh reg mobil eureun dihareupeun hiji super market. Kalawan nyantéy dibarung ku béar budi, Kang Sarkam asup kadinya.

Nyi Ikoh, salah saurang pagawé super market nyampeurkeun. "Pa ieu pesenan hapé téa parantos sayagi. Langsung ku abdi dipasangan kartu, janten parantos siap dianggé."

"Cikan Bapa ningali. Cobaan sakalian manéh call kadieu !" Walon Kang Sarkam. Atuh song Nyi Ikoh mikeun hapé. Lain hapé murah-murah.

Hapé disada harus pisan. Kang Sarkam ngoréjat. Geuwat hapé diantelkeun kana ceulina.

"Moal salah deui, ilaing mah kasaréan nya. Geuwat kadieu, Bu Yesi ngirim dahareun keur urang." Kitu sora Kang Karja dina hapé.

Kang Sarkam lulungu. "Harianeun !" Gerentesna.