Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Di Warung

Kénging Iim Nurhalimahari
Dipidangkeun dina lapak 02 Juni 2013 11:34:38

Satadina ka warung teh rek nganjuk beas, geus teu boga duit pisan, salaki geus 2 poe can balik. Tapi di warung tingrariung keneh. Era pokna loba batur mah. Biasa ngadon ngarobrol heula. "Tadi mah di pasar aya nu dijambret. Tukang warung siga kuring. Cenah mah duit 500 rebu keur balanja lapur dibawa kabur." "Euweuh nu nganyahoankeun kitu?" "Puguh eta ge pada ngudag. Ku kuring ge katempo tukangna. Lalaki jangkung make kaos beureum. Lumpatna tarik pisan, teu katarewak, teuing kabur kamana." "Padahal mun beunang pasti beak dikarepuk." "Eta ge aya nu maledog ku batu. Beunang kana huluna. Ngan eta kuat, ukur tijolongjong, lumpat deui." Ah, sigana moal waka balubar ieu mah ibu-ibu teh. Balik heula we. Tamba era meuli uyah weh sagandu. Da duitna ngan sakitu-kituna. Nepi ka imah kasampak aya sendal salaki. Alhamdulillah, moal kudu nganjuk beas. Muka panto, "Kang, geus mulang?" Teu nembalan, kasampak salaki keur ngalempreh bari ngelapan getih nu baloboran tina sirah maseuhan kaos beureumna.