Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Véspa Biru Langit

Kénging Lia Zahra Aulia
Dipidangkeun dina lapak 01 Juni 2013 13:52:39

Ti arah Monjali véspa nyemprung ngétan. Parapatan Kentungan méh kaliwatan, ngagilek ngatuhu mapay jalan Kaliurang. Ngadudud kalem antaré. Sakalem nu tumpakna, Mas Jarot. Hareupeun Mirota Campus, tempat jangji-pasini, reg eureun. Teu langsung turun. Rut-rét sakuriling.
“Kang Maaaas!” Wanoja ayu gegentra. Gugupay, pameunteuna katara sumringah.
“Pun dangu ngentosi, Lis?”
“Teu acan, Mas. Nembé pisan dugi. Urang badé teras kamana, Mas?” Eulis nanya bari clak kana boncéngan.
“Arep nang béngkél!”
“Ih..si Emas mah!” Eulis kuraweud, bari neunggeul tonggong Mas Jarot halon.
“Yo..Yo.. ning Parangtritis, héhé!”
Teu lila véspa biru langit nyemprung ngidul, nganteur dua nonoman nu keur kasmaran muru ombak basisir pakidulan.