Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Gagak Bikangna (ravens Women)…

Kénging Apoedy Sarah Ihsan
Dipidangkeun dina lapak 31 Méi 2013 06:33:26

Ngahodhod dina kolong méja. Nyepeng kertas sacewir. “Téang béja, tina paragraf ka salapan, kaca ka dalapan belas. Resep plot nu éta” Kitu uni-na. Isukna meunang warta. Lalaki dieurad ku tali béha. Ayeuna, nyampak deui kertas sacewir handapeun panto. “Téang deui béja, tina paragraf ka tilu kaca ka lima puluh tilu.” Kuring apal naon eusina. Kapan kuring nu ngarangna. Rét, kana kaca. Asa teu mungkin. Kalangkang balati miheulaan. Isukna aya warta. “Pengarang aya nu mergasa!” Bluk, sora buku ditutup. “Tamat” Dibarung imut hiji wanoja…..*