Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Majaléngka

Kénging Yayan 'Bedog' Supriatna
Dipidangkeun dina lapak 30 Méi 2013 10:22:13

“Asalamu alaikum…” madep jajaka kasep ngalémpéréng konéng dibarengan ku wanoja geulis.
Bingung, teu kaharti nya kumaha kudu ngajawab.
“Bagéa…, Ki Silah saha, ti mana téa?, jeung aya kapereluan naon jiga datang ti nu jauh?”, Ratu Rambut Kasih mariksa.
“Nepangakeun pun kula Radén Muhamad lan pun bojo Nyi Siti Armilah saking Carbon, neda tulung seja mundut buah maja pikeun tamba rahayat Carbon”
Ratu Rambut Kasih anu waspada permana tingal ngarasa aya maksud leuwih gede anu disamunikeun salian ti ménta buah maja.
Ngameneng sakedapan, panteng muntang ka hyang rumuhun, laju ngandika, “Heug baé kari ngala lamun enya aya”.
Radén Muhamad lan Nyi Siti Armilah amitan, ngajugjug leuweung ganggong-simagonggong.
Kagét nira, leuweung ngahyang malih rupa jadi pasir anu bulistir.
“Majaé langka.., majaé langka.., maja langka !”