Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Catur

Kénging Liezbella Swanzen
Dipidangkeun dina lapak 29 Méi 2013 21:54:46

"naha maké daék?",
"teuing atuh, pokona ujug-ujug ngeleter wé, teu kaop paamprok jeung manehna téh",
"pan anjeun gé nyaho, saha manehna?",
"he eh, apal pisan, tapi éta panon bet bisa siga talaga kitu, tiis, acep, matak hayang titeuleum",
"kumaha mun kabéh nu diomongkeunna téh bohong?",
"hiis, maenya teuing bohong atuh, sakitu karasa nyerepna tiap méré kaasih téh, malahan nyebutna gé geus jadi 'say' cenah kitu...",
"ha..ha..ha.. maneh mah daék wé disebut 'say' ogé,.. nya puguh wé nyebut 'say' da bisi pahili ngaran mun nyebutkeun ngaran mah..",
(ngabigeu)
"kadé, tong percaya teuing, pan geuning kitu nu enggeus-enggeus gé, bisa midua, mitilu, miopat, nepi milieur...anjeun kalahka kagémbang kunu kitu atuh?",
"puguh teu ngarti ieu téh, tisaprak paamprok tuluy bareng ngobrol, tuluy bareng ulin, tuluy bareng usaha, tuluy bareng saré, nya...jadi teu bisa leupas, geus kacangcang ku tali asihna..",
"didinya salahna téh, numatak tong sok nurutkeun hawa nafsu waé hirup téh, omat, urang hirup ngan sakeudeung pisan, bisi katanyaan di akhérat",
"geus kuduna meureun...",
"nu kitu mah lain kuduna, nanaon gé aya matakna, nu dipilampah ku urang bakal aya babalesna, sok geura nyiar pituduh, da hirup hurip urang bakal bisa lempeng lamun dibarengan jeung ngalaksanakeun pituduh Manten-Na",
"moal ah, da kumaha urang wé",
"karep kitu mah",
Braak....sora kaca peupeus, raracleng jadi péso, niruk jajantung kuring, nu keur anteng ngeunteung dinu kaca.