Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Geuningan

Kénging Lucky Bachtiar
Dipidangkeun dina lapak 29 Méi 2013 20:49:25

Kios mang Ican sepi. Ukur aya saurang lalaki keur ngopi kadua mang Ican.

"Kaadilan hukum di urang, jauh kénéh tina cita-cita nagara. Kadang-kadang mah abdi sok hayang jiga mang Ican. Hirup basajan tapi lugina." Ceuk cep Dadan.

"Ari adén sagala rupi téh. Justru mamang nu salut ka salira. Sanés jalmi joré-joré tapi kersa caket sareng jalmi-jalmi samodél mamang. Rumaos adén, mamang mah jalmi leutik, hirup koréh-koréh cok bari teu apal nanaon, komo kana hukum mah lebeng." Tembal mang Ican.

Cép Dadan ngarénjag. Opat urang lalaki dedeg asup ka kios nyangkalak mang Ican. Teu lila sababaraha mobil pulisi anjog kadinya. Mang Ican dibawa.

"Kantunkeun ieu kios. Énjing tangtos aya wartosna !" Ceuk salah saurang pulisi ka cep Dadan nu olohok bingung. Isukna media ngaluarkeun warta, yén buronan teroris ngaran Warsan kacangkalak nalika nyamur.