Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Saha Eta?

Kénging Dado Tisna
Dipidangkeun dina lapak 29 Méi 2013 13:14:20

"saha maneh?" cek lalaki nu ngagoler di sisi jalan bari awakna teh jibrug ku getih.
"malaikat?" beuki pansaran eta lalaki nempo jelema jangkung badag nangtung hareupeun awakna.
"ah piraku malaikat diseragam? polisi meureun. yeuh tewak uing, geuwat, uing embung waka paeh, mending asup penjara weh, ke weh paeh mah, pokona uing hayang dipenjara!" eta lalaki ngomong bari engap-engapan.

"kang! runtah timana ieu?" cek lalaki jangkung badag eta nanya ka babaturana tukang baso.
"runtah? mana?" tembal tukang baso.
"ieu kang!" bari ngasongkeun.
"koplok siah! eta bangke beurit naha bet aya didieu?! teu nyaho ieu teh pabrik baso! cilaka siah mun nepikeun warga nyaho yen didieu aya bangke beurit! saha nu ngampihanna?"
"teu hideng kang, piraku bangke beurit diampihan, teu ari-ari..."

aeh gening, atuh, duh, aing teh...?