Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Curhat

Kénging Iwan Ruspendi Sr.
Dipidangkeun dina lapak 29 Méi 2013 10:18:21

Pikeun kasakitu kalina kuring tumanya ka anjeun Rus. Apan urang téh sobat dalit, dahar saré bareng, ulin bareng, baheula sakola ogé sabangku. Naha anjeun téga ngarebut Anis, wanoja nu dipimeumeut mangtaun-taun?
Salah kuring ogé memang, sakitu taun bobogohan, teu méré kajinekan kana hubungan kuring jeung Anis. Lain nanaon, harita kuring can siap laki rabi. Can boga modal jeung pakeun. Kahayang téh Anis sabar, lamun enya cinta ka kuring. Dalah dikumaha, lain jodo, kuring sadrah basa manehna milih lalaki nu haat nohonan kahayangna harita. Tapi naha kudu ka anjeun? tidinya kuring ngumbara seja mopohokeun naon nu karandapan. Kalayan haté nu nyeri peurih. Tapi jiwa kalalakian kuring teu weléh ngagedur. Anis kudu direbut.
"Nuju naon Apa Erus téh nya, Pa?" Gebeg, tuluy ngusap beungeut. Sirah budak, nu titadi nagog gigireun tetengger, diusapan.
'Emh, Nisa, anaking, nyeplés pisan anjeun jeung jenat bapa hidep, Cu...". Indungna oge katara rambisak. Tilu bulan méméhna, jenatna Rusdi ngawasiat sangkan kuring haat mihukum Anis.